La imatge tercermundista de Barajas

Fins i tot la ministra Magdalena Álvarez ha demanat perdó públicament pel caos que ha patit l’aeroport de Barajas aquests darrers dies a causa de les nevades. Una vegada més, s’ha evidenciat les deficiències que pateixen els passatgers quan els dirigents de les grans infraestructures no estan al nivell  d’una cosa que s’anomena poder de reacció. També es van cancel·lar vols aquests dies en altres ciutats com Nova York o Londres però aquí hi ha un descontrol inusual. És lògic que no es pugui culpar a la ministra ni a Iberia del mal temps però sí que tenen la infraestructura necessària per gestionar les dificultats que poden arribar a patir les 45.000 persones que poden veure’s afectades durant un cap de setmana. Després s’intenta salvar la situació com es pot, però la imatge ja està donada i el més emprenyador de tot és veure que no se n’aprèn. Els passatgers, com sempre, pagant per endavant i pendents d’una resposta que mai arriba al nivell d’un país que sembla que no es podrà treure mai la imatge de la pandereta.

Música / En la que el Bernat se’t troba # Manel

PD: Windows 7 ja té una versió Beta per ser analitzada, amb el repte de fer oblidar ràpidament Vista a causa del seu fracàs.

PD2: Tard o d’hora està clar que acabarem en mans dels robots domèstics.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?