Ramon Tremosa salta a la política

Mas ha triat un candidat per a les eleccions europees que simbolitza un canvi més per donar sentit a la Casa Gran del Catalanisme. Feia massa temps que Convergència no donava aquesta sensació de voler trencar amb el passat i Mas, conscient que no li queden més oportunitats, juga les seves opcions amb força per intentar complir amb els reptes de futur i encaminades a les eleccions de 2010. I la jugada ha sortit bé perquè les peces han encaixat: Ramon Tremosa feia temps que esperava una oportunitat d’aquestes característiques i el nom d’Ignasi Guardans (amb un web personal que haurà de canviar) també feia mesos que tenia data de caducitat. L’alternativa més ferma era Alfons López Tena, que ja es veia a Brussel·les després de l’etapa al C.G.P.J., però un canvi d’estratègia final ha potenciat l’aposta més innovadora d’un economista independent, expert en finançament, i que trenca la línia conservadora d’un partit que vol resituar-se abans no sigui massa tard. Mas, a més, ha intentat avançar per la dreta en la cursa nacionalista per a les europees, amb l’intent que sigui ERC qui ara tingui el rol de partit secundari. El gir sobiranista, amb dedicatòria inclosa, ja està fet: ara cal veure si l’aposta compleix els pronòstics.

Música / Story of the blues # Gary Moore

PD: Un Pla E virtual que arriba gairebé amb més de mig any de retard (amb twitter inclòs).

PD2: Mitja Catalunya enganxada al Facebook i la política no vol deixar escapar aquesta oportunitat de comunicació tan personal i directa.

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?