Ramon Tremosa salta a la política

by Eduard Batlle Rispau on 13 Gener 2009

Mas ha triat un candidat per a les eleccions europees que simbolitza un canvi més per donar sentit a la Casa Gran del Catalanisme. Feia massa temps que Convergència no donava aquesta sensació de voler trencar amb el passat i Mas, conscient que no li queden més oportunitats, juga les seves opcions amb força per intentar complir amb els reptes de futur i encaminades a les eleccions de 2010. I la jugada ha sortit bé perquè les peces han encaixat: Ramon Tremosa feia temps que esperava una oportunitat d’aquestes característiques i el nom d’Ignasi Guardans (amb un web personal que haurà de canviar) també feia mesos que tenia data de caducitat. L’alternativa més ferma era Alfons López Tena, que ja es veia a Brussel·les després de l’etapa al C.G.P.J., però un canvi d’estratègia final ha potenciat l’aposta més innovadora d’un economista independent, expert en finançament, i que trenca la línia conservadora d’un partit que vol resituar-se abans no sigui massa tard. Mas, a més, ha intentat avançar per la dreta en la cursa nacionalista per a les europees, amb l’intent que sigui ERC qui ara tingui el rol de partit secundari. El gir sobiranista, amb dedicatòria inclosa, ja està fet: ara cal veure si l’aposta compleix els pronòstics.

Música / Story of the blues # Gary Moore

PD: Un Pla E virtual que arriba gairebé amb més de mig any de retard (amb twitter inclòs).

PD2: Mitja Catalunya enganxada al Facebook i la política no vol deixar escapar aquesta oportunitat de comunicació tan personal i directa.

 

{ 3 comments… read them below or add one }

Alba Serra Gener 13, 2009 a les 11:47 am

Bon dia Eduard,

avui hem coincidit amb el post. Els nacionalistes que estimem i treballem pel país ens il.lusiona aquesta aposta de CDC.

Tan de bo personatges de la societat civil sense cap vincle amb la política dediquessin un temps a servir el país, sense pors, sense prejudicis de tercers només treballar perquè el nostre país pogués albirar un millor horitzó nacional, social, econòmic i polític.

Molts encerts a R.Tremosa.I a veure si trobem més personatges de reconegut prestigi i poguem fer créixer la Casa Gran del Catalanisme.

Alba Serra.

David Gener 16, 2009 a les 13:27 pm

Penso que no ha estat una decisió massa encertada, no tant per la vàlua de l’escollit (fora de qualsevol dubte) sinó per “l’on” i el “com”. Jo l’hauria posat en una posició destacada a les llistes del Congrés de Diputats, on probablement hauria tingut més “cancha” que no pas a aquella cosa que no serveix per a res anomenada Parlament Europeu…

Diego Desembre 12, 2015 a les 22:15 pm

Full of salient points. Don’t stop benievilg or writing!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: