Ha guanyat l’Alzheimer al derbi

by Eduard Batlle Rispau on 21 febrer 2009

Finalment, s’han trobat Joan Laporta i Dani Sánchez Llibre. L’enemistat entre els dos presidents fa massa temps que dura i la imatge de l’acostament s’ha produït a través d’un gest de suport a la Fundació Pasqual Maragall, que demostra que l’esport també hauria de superar els tòpics mediàtics de sempre. La rivalitat també hauria d’unir en causes i projectes com els de l’expresident català i l’Alzheimer. Per sort, han fet el gest i han aparcat les velles disputes i massa egos innecessaris, com les declaracions prèvies de Laporta i el gest de Sánchez Llibre de no assistir a la llotja.

El partit al Camp Nou acaba de començar i el Barça molt probablement guanyarà. La preivisió és aquesta i, a més, l’Espanyol té moltes possibilitats de sentir-se ja com equip comdemnat al descens. El gol de Tamudo i la posterior celebració encara fa molt mal a l’afició blaugrana, quan el Barça es jugava la lliga fa dos anys. Però queda la causa i una malaltia que cada vegada afecta més persones a la nostra societat i és patida pel malalt i la família que els envolta.

Música / Anybody seen my baby # The Rolling Stones

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

OLIVA febrer 22, 2009 a les 18:34 pm

TENS UN ULL¡………….
I RESPECTE AL ALZHEIMER,DESGRACIADAMENT NO I GUANYA NI D…….., PER ARA, ESCLAR

Leave a Comment

Previous post:

Next post: