El barça, camí de l’excel·lència

Arriba la fase important de la temporada i el Barça ha complert els pronòstics amb una nota molt alta. L’equip blaugrana és líder destacat a lliga espanyola, després de gairebé una temporada perfecte, és la final de la Copa del Rei i ha arribat amb garanties als quarts de final de la Lliga de Campions. Tres dels grans objectius del club que, de moment, s’han aconseguit. A més, amb bon joc, un criteri tècnic i la calma a la directiva. I també cal afegiri-hi aspectes del famós “entorn” que no sóc fàcils al Camp Nou. Ara però, falta el més difícil: rematar la feina amb els títols. I a la lliga està clar que guanyarà el millor, l’equip més excel·lent i dóna la sensació que el Barça està preparat per demostrar-ho perquè està clar que els números l’avalen.

Però, de moment, aquesta trajectòria té un gran mèrit, sobretot, per la manera com Pep Guardiola va arribar a la banqueta del Barça -li criticaven la manca d’experiència quan l’alternativa era Mourinho– i com s’ha consolidat en només poc temps. Una altra posició del club que no és fàcil ocupar, però que el de Santpedor ha demostrat que té un gran futur, que coneix bé la repercussió del club i que els esquemes tàctics passen per jugar un futbol d’atac i confiar en el planter. Precisament, d’on ell va sortir i va saber aprofitar l’oportunitat. Ho va fer com a jugador i ara ho comença a fer com a tècnic.

Música / Think # Aretha Franklin

PD: Un llibre que mereix està ben posicionat per Sant Jordi: El factor humà, de John Carlin (La Campana).

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?