Camins de ronda

Vaig disfrutar ahir al matí fent el camí de ronda entre Sant Feliu de Guíxols i la platja de Sant Pol. En conjunt, els camins de ronda són un dels valors del nostre país i que a vegades, fins i tot, penso que no llueixen com es mereixen. Després de la trista polèmica per les fotos de promoció de la Costa Brava, ara ja tot continua igual. Alguns han intentat rendibilitzar l’incendi mediàtic, la política també s’ha posicionat, mentre que altres han protegit el territori perquè no en sortís més escaldat. Per als qui ens estimem la nostra costa, va ser il·lusionant veure les reaccions d’alguns visitants i turistes quan observaven Cala Ametller. Se’ls veia rendits a la majestuositat del moment.

Encara que en som conscient m’atreviria a dir que aquests xocs reals ajuden també als qui pensem que Catalunya es troba en un enclavament únic al món i que gaudeix d’un entorn natural especial. Per això tenim aquest encant a la Mediterrània. I els camins de ronda escenifiquen els nostres valors, entre la natura, l’aigua, els arbres, les pedres, la brisa… i donen encara més valor al que hem tingut des de fa segles tot i que per desgràcia encara s’observen algunes especulacions urbanístiques massa a prop i que tan de bo hi haguessin algun dia culpables.

Música / Sweet Think # Van Morrison

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?