Gràcies Iberia

“Gràcies” Iberia (i tot el lobby de poder que encarna) per apostar des d’avui mateix per a l’aeroport del Prat i no esperar que es “cremi” Spanair en la inauguració de la nova terminal T1 (ja vindrà passat l’estiu).

“Gràcies” Iberia per voler que el Prat sigui un aeroport de primer nivell internacional i pugui tenir un hub (nus) ple de vols internacionals a l’Àsia i Amèrica.

“Gràcies” Iberia per recordarnos que som en l’era de les infraestructures i saber, per desgràcia nostra, que no tindrem mai un aeroport tan internacional com el de Barajas, París, Londres, Amsterdam…

“Gràcies” Iberia per haver creat amb oportunisme Clickair i demostrar-nos que també es pot competir amb vols barats amb Vueling, una petita companyia nascuda des de Catalunya gràcies a la inversió de Lara Bosch.

“Gràcies” Iberia per exemplificar-nos que no tenir un aeroport de primer nivell europeu ens fa mal com a ciutat, territori i país, perquè sinó tenim vols intercontinentals també perdem un tipus de client de nivell alt, tant empresarial com turístic (quedem com a segona destinació després de Madrid).

“Gràcies” Iberia per ser a One World i saber que ens queda Star Alliance a través d’Spanair i que els nostres referents són ara, per exemple, aeroports com els de Frankfurt i Munic, amb la connexió molt necessària amb Lufthansa.

“Gràcies Iberia” per mostrar-nos a quina categoria hem de jugar amb aquest “nostre” aeroport que no té les mateixes portes d’embarcament que Barajas, ni una sala vip de primer nivell, ni ens arriba encara la línia de metro i el tren (i som a 18 quilòmetres del centre urbà).

I “gràcies” Iberia per mostrar-nos a Barcelona i els catalans que al Prat tenim una joguina d’aeroport (ja només hi falta Ryanair per acabar-lo de rebaixar) al costat de Barajas.

Però per tot això i més Iberia (i poders fàctics), dispensi’m però “no”, gràcies.

Música / We’re From Barcelona # I’m From Barcelona

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?