Gràcies Iberia

by Eduard Batlle Rispau on 17 Juny 2009

“Gràcies” Iberia (i tot el lobby de poder que encarna) per apostar des d’avui mateix per a l’aeroport del Prat i no esperar que es “cremi” Spanair en la inauguració de la nova terminal T1 (ja vindrà passat l’estiu).

“Gràcies” Iberia per voler que el Prat sigui un aeroport de primer nivell internacional i pugui tenir un hub (nus) ple de vols internacionals a l’Àsia i Amèrica.

“Gràcies” Iberia per recordarnos que som en l’era de les infraestructures i saber, per desgràcia nostra, que no tindrem mai un aeroport tan internacional com el de Barajas, París, Londres, Amsterdam…

“Gràcies” Iberia per haver creat amb oportunisme Clickair i demostrar-nos que també es pot competir amb vols barats amb Vueling, una petita companyia nascuda des de Catalunya gràcies a la inversió de Lara Bosch.

“Gràcies” Iberia per exemplificar-nos que no tenir un aeroport de primer nivell europeu ens fa mal com a ciutat, territori i país, perquè sinó tenim vols intercontinentals també perdem un tipus de client de nivell alt, tant empresarial com turístic (quedem com a segona destinació després de Madrid).

“Gràcies” Iberia per ser a One World i saber que ens queda Star Alliance a través d’Spanair i que els nostres referents són ara, per exemple, aeroports com els de Frankfurt i Munic, amb la connexió molt necessària amb Lufthansa.

“Gràcies Iberia” per mostrar-nos a quina categoria hem de jugar amb aquest “nostre” aeroport que no té les mateixes portes d’embarcament que Barajas, ni una sala vip de primer nivell, ni ens arriba encara la línia de metro i el tren (i som a 18 quilòmetres del centre urbà).

I “gràcies” Iberia per mostrar-nos a Barcelona i els catalans que al Prat tenim una joguina d’aeroport (ja només hi falta Ryanair per acabar-lo de rebaixar) al costat de Barajas.

Però per tot això i més Iberia (i poders fàctics), dispensi’m però “no”, gràcies.

Música / We’re From Barcelona # I’m From Barcelona

{ 3 comments… read them below or add one }

David Juny 17, 2009 a les 22:30 pm

E

David Juny 17, 2009 a les 22:32 pm

El millor que podia passar era que Iberia desapareixés de l’aeroport del Prat. I així amb una mica de sort nombrosos barcelonins (i no barcelonins) entendrien que no cal aquesta companyia per anar pel món. N’hi ha d’altres de millors pel mateix preu, encara que no et parlin en espanyol…

Eduard Batlle Rispau Juny 22, 2009 a les 10:53 am

Imagino David que, per mala sort teva, et toca viatjar amb Iberia des del Prat. Veure’m fins on pot arribar Spanair, si és competitiva, i si serveix de punt d’atractacció per a clients dels Països Catalans, l’Aragó i el sud de França.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: