Agraït pel detall de l’IMPEM

IMPEM_Mataró

Llegeixo al Facebook l’última entrada d’Alícia Romero, que va fer divendres a la nit: “Sopant amb la gent de l’IMPEM, a punt de participar a la recollida de diners on-line a favor de la Fundació Banc dels Aliments, que organitza STIC.CAT. És el nostre amic invisible!”. Personalment, agraeixo aquest detall de les persones que formen l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró. És un bon retorn per a la nostra causa que vam planificar a finals d’octubre per dur a terme una campanya de solidaritat a benefici de les persones que més ho necessiten a casa nostra. Que n’hi han. Els voluntari que col·laboren per a fundacions com el Banc dels Aliments ho saben prou bé i les persones que ara necessiten ajuda no són només les que veiem als carrers sinó les persones d’edat avançada, que viuen soles, i no tenen prou recursos per arribar a final de més. Així com famílies, amb els pares que s’han quedat sense feina.

És per això que el detall del sopar nadalenc de l’IMPEM té sentit. I és d’agrair el gest i, especialment, el gest amb STIC.CAT, que donarà per tancada la campanya el 31 de desembre. Hem rebut aportacions individuals i col·lectives i  donacions com les de l’IMPEM (448,83 euros) generen complicitats i ganes de continuar generant sinergies com les de la jornada recent d’Emprendre el futur. Gràcies Alícia, Luz Fernández, Antònia González, Sergi Antolí, Oriol Ribet  i a tota la resta de companys. Col·lectivament, ens hem de sentir afortunats els qui podem fer el gest de donar.

Música / What I Miss About You # Katie Melua

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?