Emprendre el futur al Fòrum Innova 360º

by Eduard Batlle Rispau on 24 desembre 2009

El primer vídeo que penjo al compte de YouTube: tracta sobre la jornada d’emprenedoria que STIC.CAT va organitzar al Fòrum Innova 360º de Mataró. Són un conjunt d’imatges d’emprenedors que van participar en les microponències i alguns missatges de les seves presentacions tan il·lustratives. L’essència de la interacció participant només cinc minuts, però escoltant altres 19 visions. Espero que us agradi. El segon acte d’aquestes característiques de la nostra associació després del celebrat a l’abril al PCiT de la UdG.

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Ketty desembre 24, 2009 a les 9:56 am

Emocinant… fórmula màgica per desenvolupar valor i assolir tots els reptes de la vida. Gràcies!!!!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: