La predicció sobre la música de Spotify

    

Daniel Ek, president i  fundador de Spotify, avança en aquesta entrevista recent a la BBC quines són les seves perspectives en relació el futur de la música amb l’esclat de les TIC. Després de convertir-se en un servei innovador per transmetre cançons en viu a través de la xarxa, Spotify preveu que amb vista el futur hi haurà noves formes pioneres d’oferir continguts més ràpidament, més econòmics i de manera més pràctica. De moment, les retransmissions dels grans concerts en directe per internet ja han estat un èxit pel seu concepte global. El mateix director  Sir Simon Rattle assumia fa pocs dies en una entrevista que “els futurs dels concerts passa per internet”. I Ek també admet que ara seran els usuaris qui tindran l’oportunitat de descobrir nous talents musicals i convertir-los en estrelles com el cas de Lily Allen.  

Música / Smile # Lily Allen

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?