Cité de l’Espace

by Eduard Batlle Rispau on 6 abril 2010

Em va agradar visitar la Cité de l’Espace de Tolosa. Un parc d’aventures dedicat a l’espai i que destaca pel valor de la interacció que genera als visitants, especialment, al públic més adolescent. Presenta una oferta molt variada, amb l’atractiu que suposa veure d’aprop els objectes de missions reals i com han anat evolucionant amb poc espai de temps. El complex també està ben estructurat perquè combina la realitat amb la possibilitat d’experimentar i valorar el gran esforç de talent, investigació, sacrifici i talent que suposa enviar qualsevol aparell a l’espai. I més encara, si hi ha persones a bord. Són els grans avenços espaials de la humanitat que han permès que aquest parc faciliti al visitant que pugui comprovar valorar i  imaginar tot el que s’ha aconseguit fins ara. Progrés, millores, avenços, la lluita per la superació, fites, objectius, reptes… Fins i tot, la projecció en 3D de l’imax arriba a captivar quan s’enlaire l’Ariane. Són com dosis de relaitat de la ciència elevada a la màxima expressió.

Música / Papier Bleu  # Nicolas Jules

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: