Xavier Verdaguer i l’ADN de Silicon Valley

Xavier Verdaguer participarà el dillus 21 de juny en un acte al Parc Científic i Tecnològic de la UdG a partir de les 8 del vespre. Serà una molt bona oportunitat perquè aquest emprenedor osonenc ens presenti els atractius de Silicon Valley i al mateix temps el seu projecte: Innovalley. Després de més d’un any a San Francisco, Verdaguer s’ha convertit en un dels emprenedors catalans i espanyols de referència en la regió per execel·lència de la innovació en el camp de les TIC. Ha quedat fascinat per tot el concepte que representa Silicon Valley (el reportatge d’Informe Semanal i el de Valor afegit de TV3). Verdaguer ens explicarà els atractius i les fortaleses d’una de les regions de més futur del món pel concepte que engloba a través de la interacció entre la universitat, l’emprenedoria i les empreses. I fer-ho en el parc de la UdG nés el millor escenari possible. La presentació durarà uns 20 minuts i la idea és dedicar la resta del temps a la participació dels assistents.

art cervesers-mimolet

A més, en la segona part de la jornada farem un apartat de networking amb una cata de cervesa que ens presentarà Arts Cervesers gràcies a la implicació de David Illa, del Restaurant Mimolet, que sempre està disposat a col·laborar amb iniciatives d’aquestes característiques. Per tant, hi esteu tots convidats. I espero que us agradi el format.

Música / Sinnerman # Nina Simone

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?