El segon NITS amb Irene Compte

by Eduard Batlle Rispau on 3 Setembre 2010

Després de l’estrena amb Xavier Ferràs (ACC1Ó) el juliol (un bon post de Jordi Poater), arriba l’hora de fer el segon N.I.T.S (negocis, innovació, tecnologia i societat). Serà amb Irene Compte, d’Urbiotica, i se celebrarà el dijous 16 de setembre a l’hotel Nord 1901 de Girona, a partir de les 8 del vespre. Serà una bona oportunitat per conèixer els avenços sobre el concepte de les ciutats intel·ligents i quins són els reptes més actuals. Precisament, Urbiotica ha desenvolupat un sistema de sensors d’última generació que s’integren en el mobiliari urbà per estalviar recursos en la gestió dels serveis municipals. Aquests sensors sense fil se situen en semàfors, contenidors, fanals, etc. i transmeten la informació recollida a una plataforma central de control per gestionar els serveis urbans. Urbiotica posarà en pràctica els sensors en diferents municipis catalans a final d’aquest any i està previst que s’implantin en ciutats europees a partir de l’any vinent.

Tant amb Xevi Montoya com David Martí esperem que també sigui una bona oportunitat per fomentar la interacció i promoure un establiment nou de la ciutat i que estic segur que us agradarà molt. El seu propietari i gestor Lluís Hortet s’ha volgut implicar amb el NITS i ajudar a promoure aquesta iniciativa. Esperem que us agradi la proposta, ja que el format serà el mateix del primer als Jardins de la Mercè.

Música / Rocket # Ursula 1000

PD: L’Apple Store de La Maquinista ja és a punt. M’agrada que Apple hagi triat Barcelona.

{ 1 comment… read it below or add one }

joana Juny 20, 2011 a les 13:29 pm

hola irene soc la joana la teva filla no m’avies dit res de tot aixo

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: