Neix el nou Espai Armengol

by Eduard Batlle Rispau on 22 Octubre 2010

Gràcies a Jordi Jacas, que cada vegada veig que és més que un cuiner, em va agradar molt conéixer ahir Vicenç Asensio. Va ser una bona oportunitat veure l’estrena del seu nou projecte, el nou Espai Armengol, a Vilajuïga. Asensio em va transmetre molta il·lusió, ganes de creativitat i arriscar per innovar. Li agraeixo. Casa Armengol, a la plaça de la Sardana, és un repte molt interessant el que vol dur a terme després de consolidar la seva productora audiovisual Visual  13. Serà un espai per concentrar la investigació i la formació audiovisual, hibridar conceptes en un entorn multidisciplinar i acollidor, a més d’estar ben equipat tecnològicament. Ahir mateix, l’estrena va ser amb un workshop de Panasonic centrat en el present i futur  li espera al món audiovisual, el concepte 3D. De moment, ho deixo aquí. Tot el que vam conversar, amb la companyia de la seva dona, la Marta Puigsegur, serà un nou BITTS, el 2.

Música / Rockin’ all over the world # Bruce Springsteen

{ 2 comments… read them below or add one }

jordi Octubre 23, 2010 a les 19:50 pm

Un putu makina!!!

Eduard Batlle Rispau Octubre 25, 2010 a les 6:44 am

Sens dubte, Jordi! I molt bon projecte audiovisual la iniciativa que just estrena de l’Espai Armengol.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: