Balanç de legislatura amb el conseller Huguet | Bloc de l'Eduard Batlle

Balanç de legislatura amb el conseller Huguet

by Eduard Batlle Rispau on 24 novembre 2010

Esmorzar amb el conseller Josep Huguet per efectuar un balanç de final de legistatura i repassar l’obra de govern en departaments tan importants per al nostre país com són Innovació, Universitats i Empresa. A quatre dies vista de les eleccions, Huguet té ben interioritzat el resum d’aquests set anys i, de manera distesa, va analitzant els aspectes, lleis, reformes i canvis més trascendents. Li agraïm la predisposició que ha tingut després del sopar tertúlia amb les visites al sincrotró Alba i 22@. Una vegada més, les bones sensacions de compartir idees, reptes i valoracions fent xarxa.

Deixa tres grans temes pendents sobre la taula per al futur mandat del 2010-2014: la reforma universitària, la reforma de l’administració pública -“o es fa o no quadrarem els números”- i la reorganització dels consells comarcals -Ajuntaments, Vegueries i Generalitat-. Però davant d’aquesta gran transformació és conscient que cal un Pacte Nacional, per això el reivindica amb convicció. Reclama que l’empresa i la universitat avancin de manera més col·laborativa, ens recorda que el “comerç individual no té futur” i ens recorda la necessitat d’internacionalitzar les empreses catalanes en temps globals i en països tan interesants com Xile. Ens recalca els efectes de la crisi i la dificultat que provocarà en la nostra economia, però tot i això reivindica una mentalitat competitiva dels emprenedors, finançar per objectius i apostar per unes dees que ens donin valor a escala local i global.

Música / Vermelho # Vanessa da Mata

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: