Balanç de legislatura amb el conseller Huguet

Esmorzar amb el conseller Josep Huguet per efectuar un balanç de final de legistatura i repassar l’obra de govern en departaments tan importants per al nostre país com són Innovació, Universitats i Empresa. A quatre dies vista de les eleccions, Huguet té ben interioritzat el resum d’aquests set anys i, de manera distesa, va analitzant els aspectes, lleis, reformes i canvis més trascendents. Li agraïm la predisposició que ha tingut després del sopar tertúlia amb les visites al sincrotró Alba i 22@. Una vegada més, les bones sensacions de compartir idees, reptes i valoracions fent xarxa.

Deixa tres grans temes pendents sobre la taula per al futur mandat del 2010-2014: la reforma universitària, la reforma de l’administració pública -“o es fa o no quadrarem els números”- i la reorganització dels consells comarcals -Ajuntaments, Vegueries i Generalitat-. Però davant d’aquesta gran transformació és conscient que cal un Pacte Nacional, per això el reivindica amb convicció. Reclama que l’empresa i la universitat avancin de manera més col·laborativa, ens recorda que el “comerç individual no té futur” i ens recorda la necessitat d’internacionalitzar les empreses catalanes en temps globals i en països tan interesants com Xile. Ens recalca els efectes de la crisi i la dificultat que provocarà en la nostra economia, però tot i això reivindica una mentalitat competitiva dels emprenedors, finançar per objectius i apostar per unes dees que ens donin valor a escala local i global.

Música / Vermelho # Vanessa da Mata

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?