Una jornada “si si” a Lloret

Un grup d’emprenedors i consultors de l’àmbit TIC han creat per dissabte la primera jornada “si si” a Lloret de Mar:  va dedicada per a tots aquells joves que malgrat la crisi “si estudien i si treballen”. L’impulsor d’aquest format és Josep Lluís Sanchez, que ha preparat un programa perquè els joves que hi assisteixin (Aparthotel Costa Encantada) puguin passar-hi tot el dissabte i fins diumenge al matí (jornades + pensió complerta a 20 euros). L’acte, amb perfil a Facebook, està dissenyat a través de ponències i tallers, i pensat perquè els joves puguin rebre idees sobre emprenedoria, formació i innovació.

És l’antítesi del concepte “ni ni”, amb la mentalitat de “cosa feta pensada més amb el cor que amb el cap. És com una mena de cop de puny a la taula i afrontar el repte”, segons ha explicat el mateix Sánchez. I l’acte té ponents com Alfons Cornella, Montse Peñarroya, Xesco Aspar o Marion Suffert que poden ser uns bons estímuls per als joves que hi assisteixin. M’agrada la idea i el concepte, tal com li vaig comentar a un dels promotors, com és Gerard Darnés. Són temps de reptes, de motivacions i afany de superació. Aquests joves són el nostre present i futur, i cal estimular els qui impulsaran Catalunya amb idees, valors i empenta.

Música / Is this it # The Strokes

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?