“La parella de fet” d’Artur Mas

Em va agradar escoltar dilluns, durant l’entrega dels Premios Protagonistas de Punto Radio, el que està preparant el fotògraf Eddy Kelele. Des de fa pràcticament un més, aquest fotògraf de Click!ArtFoto acompanya Artur Mas des que va començar la campanya i ho farà fins que arribi a ser investit president de la Generalitat. Ja hem coincidit en tres ocasions durant aquests dies i Eddy Kelele ja és com un més de la comitiva d’Artur Mas. Seguint el candidat a totes hores i en moments molt personals, li ha permès obtenir un conjunt de fotografies que serviran per a un llibre. I també s’ha guanyat l’etiqueta de la “parella de fet” de Mas per estar tant temps junts.

L’objectiu de retratar el candidat de CiU, al final, tindrà premi per la recompensa de la presidència. Era un risc i una inversió apostar per Mas, però amb els pronòstics a favor, per primera vegada s’haurà realitzat un llibre d’imatges d’un candidat presidencial a l’estil dels que s’editen als Estats Units. Kelele té molt bon material gràcies al recull d’imatges gràfiques així com també un retrat més personal, que al final ens relataran la seqüència de la cursa cap la presidència. Veure’m, per tant, un doble retrat: el real i el més personal, amb un fotògraf captivat pel protagonista.

Música / Something More # Train

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?