Se’n va Óscar Nebreda…

… I ens quedem una mica orfes per tots els bons moments que ens ha deixat. És la suma del llegat de la valentia, les ganes d’anar més enllà amb el còmic, la imaginació per dibuixar el que no es pot dir, plasmar l’humor i incomodar els poders, han estat sempre una de les seves motivacions. Arriscar per dibuixar i alhora informar amb El Jueves. I ara, als 65 anys, es jubila per deixar pas a noves generacions que, degut als nous temps, han guanyat en més habilitat gràcies als suport informàtics però han perdut atreviment. Canvis inevitables post transició. Però, sobretot, que no es perdi l’enguny i les ganes de ser crítics per construir una societat millor. Llarga vida i molta sort Óscar! Que segur que ara ja tens ganes de gaudir dels bons moments que et pot donar la vida i sempre has dit que no et volies perdre.

Música / Stay Together # Suede

Música / #

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?