El relat de Kilian Jornet i Salomon

by Eduard Batlle Rispau on 16 Maig 2011

Kilian Jornet estrena avui el segon vídeo sobre el relat que realitza amb Salomon Trail Running per al 2011. He seleccionat el primer capítol i aquest és el segon “Kilian’s Quest S3 E02 – Bruno Brunod part 2“. Cal felicitar els creatius per haver apostat per tercera temporada per aquesta campanya viral a internet i per haver volgut que Kilian Jornet parli sobre l’home que l’ha inspirat (Bruno Brunod) a assolir aquestes grans fites esportives i humanes a nivell mundial, amb campionats del món de curses de muntanya i d’esquí muntanya. Un gran mèrit tot el que està aconseguint com atleta per la superació constant i també pels valors que promou. Una mena de barreja de vincles amb la natura, superació personal i desafiaments constants, amb curses de gairebé 38 hores seguides. Impressionant! Tan de bo Catalunya posi el lloc que mereix aquest gran atleta.

Música | Save Me, San Francisco # Train

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: