El relat de Kilian Jornet i Salomon

Kilian Jornet estrena avui el segon vídeo sobre el relat que realitza amb Salomon Trail Running per al 2011. He seleccionat el primer capítol i aquest és el segon “Kilian’s Quest S3 E02 – Bruno Brunod part 2“. Cal felicitar els creatius per haver apostat per tercera temporada per aquesta campanya viral a internet i per haver volgut que Kilian Jornet parli sobre l’home que l’ha inspirat (Bruno Brunod) a assolir aquestes grans fites esportives i humanes a nivell mundial, amb campionats del món de curses de muntanya i d’esquí muntanya. Un gran mèrit tot el que està aconseguint com atleta per la superació constant i també pels valors que promou. Una mena de barreja de vincles amb la natura, superació personal i desafiaments constants, amb curses de gairebé 38 hores seguides. Impressionant! Tan de bo Catalunya posi el lloc que mereix aquest gran atleta.

Música | Save Me, San Francisco # Train

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?