A les portes de Wembley

 

Un vídeo emotiu, un més, sobre aquest equip llegendari i elaborat perquè serveixi d’estímul per a una gran final de Champions. En aquesta dinàmica tan positiva de l’era Guardiola, és fàcil generar bons imputs amb vídeos que ajudin a trobar motivacions addicionals a Can Barça. Nous temps digitals, nous estímuls. Tant per als jugadors i tècnics, com també per als directius i els aficionats. La final de dissabte és la millor que es podia disputar aquest any, ja que enfronta els dos millors clubs d’aquest segle XXI. I el Barça ja és un referent en temes de motivació a través de vídeos, una mena de coaching que busca la superació individual i col·lectiva per arribar a l’excel·lència. Esportiva però també té la vessant professional.

Guardiola, mateix, encarna aquest rol de superació constant, així com també jugadors amb l’esperit de Puyol, Xavi, Valdés, Messi, Iniesta… Crisi i més crisi a la nostra economia, mentre veus el Barça que, malgrat el que pugui passar demà passat, fa història any a any per com guanya i per com ho fa. Per tot allò que transmet i per apostar pels valors de la casa. Genera passió, juga amb l’èpica dels moments històrics, va al màxim per guanyar a cada partit i també sap perdre, surt a l’atac, promou el col·lectiu… i amb aquests valors és lògic provoqui emocions, aquelles que no es poden comprar ni vendre: o es tenen o no. Admirable.

Música  | Te lloré un río # Maná

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?