Steve Jobs somia amb el “spaceship”

Una nova seu anomenada “spaceship”, amb la forma de nau espacial, és el darrer projecte del creador d’Apple, que just ha anunciat l’iCloud. Steve Jobs, malgrat el seu estat delicat de salut, la va presentar dimecres a l’Ajuntament de Cupertino i el projecte passa per dimensionar la seu de la companyia a Silicon Valley. Un motiu més per potenciar la marca de l’empresa més “desitjada” del món, amb un repte que suposarà un desafiament per a arquitectes i enginyers. Una evidència més que Steve Jobs se salta generacions senceres en els seus plantejaments i marca tendència respecte les companyies rivals, en un sector on hi ha una gran competència i ànsies de superació contant. Steve Jobs és un visionari, emprenedor, innovador i un dels personatges mundials del canvi de segle, convertint-se en un dels “pares” de la III Revolució Digital.

La nova seu d’Apple seria un edifici de grans dimensions, en forma d’anell de quatre pisos, dissenyat per acollir uns 12.000 treballadors. Apple té ara 9.500 empleats, però només 2.600 es troben en la seu mentre que la resta estan repartits en la ciutat de Cupertino en edificis llogats.

Música | Inbetween Days # The Cure

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?