El parc de Londres (III)

20110730-220315.jpg

El Hyde Park és envejable. Aquesta tarda presentava un aspecte fascinant gràcies a un clima mediterrani que convidava a passar-hi el temps. Passen ràpid les hores només contemplant la natura amb el contrast dels raig de sol i la gent que s’entreté descansant, jugant, passejant o fent esport. Fins i tot, gent passant a cavall mentre que trobar els esquirols es ben entretingut. Milers de persones de tot tipus de nacionalitats en un gran espai de zona verda.

Hyde Park hauria de ser la referència per a qualsevol gran ciutat. Un pulmó de zona verda d’aquestes dimensions és una oferta de qualitat per als ciutadans i després de tanta especulació urbanística a casa nostra, una llei hauria d’obligar a promoure aquesta de mena de parcs en funció del nombre d’habitants. És una gran sort la que té Londres amb aquests parcs i, sobretot, per com estan de ben conservats. I amb bon temps i de vacances, encara sembla molt millor.

20110804-092819.jpg

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?