La joia de la corona (VIII)

20110806-090303.jpg

Visita a la joia de la corona: la Torre de Londres. On hi ha les joies de la monarquia i les vivències de més de 900 anys d’història. La torre dels corbs i els beefeaters és un exponent del poder de la monarquia i la riquesa que els permet lluir. I en el cas d’Anglaterra, on existeix la monarquia més mediàtica, cal mantenir l’essència i la imatge, encara que la torre ja estigui pràcticament envoltada pels edificis futuristes de La City, on ha el poder financer del país. La torre mereix unes hores que passen ràpid, tot i que per veure la joia ho ha de fer a través d’una cinta per evitar que la gent s’aturi: la corona imperial, que té més de 2.800 diamants.

La propera visita és fàcil enllaçar-la amb el Tower Bridge, un pont majestuós i que és un bon emblema de l’època victoriana. Un símbol més de la ciutat i un reclam turístic més centrat en la curiositat i les vistes que en la seva història.

Creuant el pont, s’arriba al Southwark, una de les parts de la ciutat que no es pot deixar de visitar. El Borough Market és un encant de mercat: sorprèn pel seu concepte i per estar enclavat sota de les vies del tren. Amb molta història i un reclam per als gourmets. El mercat serveix també per agafar forces per continuar la visita per als The Queen’s Walk, una llarga passejada amb referencies com la Tate Modern, el Globe Theatre, el mític pub The Anchor i el museu The London Dungeon. I Tot vora riu i amb panoràmiques que divisen la cúpula de St Paul’s Catedral. Quan cau la tarda, les imatges encara són més bucòliques, quan ja s’han buidat les oficines i s’omplen els bars, pubs i restaurants.

20110806-094143.jpg

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?