Tussauds, Holmes i Regent’s Park (XVII)

20110816-155146.jpg

Dues visites turístiques obligades deixades pel final a la zona d’un dels parcs públics més visuals de Londres: el Regent’s Park. Són dos museus: el Madame Tussauds i el museu dedicat a la llegenda de Scherlock Holmes. El primer, ja és un clàssic amb les figures de cera. Una de les recents i de les més fotografiades és la d’Amy Winehouse. La menys admirada però també fotografiada ès l’Adolf Hitler. La novetat és la pel.lícula en 4D que dura poc més d’un quart d’hora però té la seva gràcia. Divertida i alguna trompada al cos per complementar els efectes.

Ben a prop del Tussauds, al mític 221-b de Baker Street, hi ha el Museu Scherlock Holmes, que és vist en poca estona. Una visita ràpida a la casa de Baker Street, que no és la casa oficial, serveix per despertar la imaginació i reviure el misteri i les llegendes d’aquest personatge mític. Holmes sobreviu de les aventures fictícies però té el seu atractiu visitar la casa adaptada segons les obres d’Arthur Conan Doyle: de fet, el detectiu ja és més famós que el seu creador. Les fotos amb el barret, la pipa i la lupa poden ser un bon record fotogràfic de les vacances.

Quan es visita la zona no es pot deixar escapar l’oportunitat de visitar el Regent’s Park, molt visitual per la seva vegetació. I també molt extens, tant que fins i tot a la zona nord hi ha el zoo, ja a tocar Camden. Un altre reclam per als més petits, especialment, si fa un bon dia. Una altra alternativa és fer una visita pel Regent’s Canal. Curiosa experiència, sense massa vistes però entretinguda per veure altres formes de vida d’un vaixell en un canal. Com si fossis a Amsterdam.

20110816-161049.jpg

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?