Glodos, innovació i globalitat

by Eduard Batlle Rispau on 10 octubre 2011

M’hen alegro del reconeixement que va tenir l’empresa Glodos en ser premiada per la segona edició de la Mostra d’Emprenedors que impulsa l’Assessoria Codina de Girona, a través de la iniciativa de l’Anna Codina. Glodos, el projecte de Marc Castelló i Sergi Teixidó, m’agrada per la seva aposta per la innovació i el caràcter global que han volgut donar al seu repte. Bon exemple de com combatre de la crisi amb una idea atrevida i amb l’ambició d’externalitzar-la. Així és que Glodos innova  creant i comercialitzant joguines que es poden considerar tradicionals, però adptades als nous temps.  Aquests emprenedors gironins fa poc més d’un any i mig que ja comercialitzen els seus productes a través de tres punts de venda: internet (que els permet arribar a tot el món), botigues i distribuïdors.

Les altres empreses escollides van ser Porpra, Innovagir iLlagurt, que també són nous referents per destacar. En global, quatre iniciatives de joves emprenedors que els components del jurat vam lloar i no es va ser fàcil destacar quina havia de ser la guanyadora. Enhorabona als emprenedors i felicitats als organitzadors per promoure una iniciativa estimulant.

Música | Someone Like You # Adele

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: