Creativitat audiovisual en 3 minuts

by Eduard Batlle Rispau on 15 Octubre 2011

Baixa l’ús dels correus electrònics, també el d’eines com el Messenger i, fins i tot, el PC per l’augment de les connexions a internet a través del mòbil (amb tablets incloses). Però augmenten els perfils a les xarxes socials, el consum electrònic i la publicitat virtual. Són els nous hàbits que van consolidant conductes, generant l’adaptació als canvis d’usuaris, empreses i entitats. I en els temps de l’hiper vídeo, té el target el portal de vídeos Vimeo, que m’agrada perquè pots trobar creacions tan brillants com aquest. Un treball de paisatges elaborat per Dustin Farell (la productora és Crew West), en el qual juga amb la llum natural, la simbosi amb l’espai, i la qualitat de imatge durant 3 minuts i mig. Una mena de relat audiovisual que marca tendència i confirma que, dins la selecció natural que genera tant “boom” a la xarxa, continuarà tenint el seu protagonisme els treballs creatius, innovadors, ben posicionats i amb l’esperit de ser compartits a escala global.

Una dada important sobre el poder audiovisual: la televisió online va créixer un 7,5% en l’últim any i ja arriba al 47% dels usuaris. Els vídeos, que cada vegada són més llargs per les potencialitats de les connexions, tenen ja un 50% del tràfic mòbil en països que lideren el consum com Alemanya, el Regne Unit i Espanya.

Música | Clint Eastwood # Antònia Font

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: