Homenatge als cuiners

El reportatge d’ahir a TV3, El Bulli, l’últim vals, va ser una dedicatòria a El Bulli. Com una mena de contribució de la productora Visual13 al llegat que ens deixa el considerat com el millor restaurant del món. Una distinció a la figura de Ferran Adrià, com a geni de la cuina. Un relat de l’últim dia vist per Vicenç Asensio, que és el càmera que ha passat més temps amb el cuiner amb més prestigi universal. Jugant amb imatges inèdites i d’altres d’emblemàtiques, el documental acaba amb l’emotivitat de l’últim plat.

Ferran Adrià desprèn humanisme en el vídeo final d’elBulli. És el nou lideratge del segle XXI per arribar fins a l’èlit mundial del seu sector: amb ingredients com lideratge, projecte, innovació,  talent, idees, equip, compromís… i negoci. Ho ha aconseguit i, ara, a més, fa el pas més difícil: tancar i reinventar-se per continuar saltant generacions, tal com ha fet amb la seva cuina (per això l’admiren els seus competidors). ElBullifoundation pot ser el “Silicon Valley” de la Gastronomia.

Arrisca, es reinventa, torna a començar i, malgrat les crítiques dels detractors, un geni com ell només pot generar admiracions. I agraïment per posar la nostra cuina a l’elit mundial. I reptes com com aquests són un exemple per a futures generacions i un motiu d’inspiració per a superar aquesta greu crisi.

Música | Catch My Disease # Ben Lee

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?