Jordi Naval i la Fundació escola emprenedors

Ets emprenedor?

Innovador i molt oportú el projecte que lidera Jordi Naval amb la Fundació escola emprenedors. Naval va ser un dels ponents dissabte del #FiraForum que s’ha organitzat al Saló de l’Emprenedor del Palau de Fires de Girona, en motiu dels 50 anys de la Fira de Mostres. Naval va posar un bon exemple de com estimular l’emprenedoria en els joves estudiants i com començar a posar les bases perquè puguin desenvolupar el seu esperit creatiu. Des de la seva creació, han treballat amb més de 60 institucions, desenvolupant més de 300 activitats en les quals han participat 4.000 alumnes. En aquests moments de crisi i de canvi de paradigma, és estimulant escoltar projectes com els de Naval i, al mateix temps, com espais com Fira de Girona intenten adaptar-se als nous temps i reinventar-se en l’era d’internet.

Música | Who’s gonna ride your wild horses # u2

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?