Un futur més digital, interactiu i hibridat

by Eduard Batlle Rispau on 3 Novembre 2011

Un vídeo futurista de Microsoft que exposa com la tecnologia del futur ajudarà a les persones fer un millor ús del seu temps, centrar la seva atenció, i enfortir les relacions, mentre que podrà fer les coses sobre el treball i la llar durant el seus trajectes personals. Una visió que, malgrat els canvis, no sembla massa llunyana i que evidencia que ens esperem temps en els quals la Revolució Digital encara aportarà una nova dimensió en el nostre dia a dia. Rutines d’acció en pantalles personals i professionals, amb una internet més de les “coses”.

Una idea: el smartphone cada vegada serà més interactiu, més connectat a tot allò que ens envolta i agrada (3.0), amb molta més realitat augmentada, i potser tindrà molt menys ús telefònic (vídeo orientatiu). El motiu de la seva creació tindrà un sentit molt més secundari. Una societat cada vegada més líquida, eficient i que hibridarà vida personal i laboral en els terminals de consum. Una visió: tot (aparells) i tots (persones) progressivament més connectats i informats.

Música | You and I # Wilco

{ 1 comment… read it below or add one }

Gustavo Desembre 12, 2015 a les 18:44 pm

a1Hola!A med tambie9n me gustareda el tema del erstpao. Hace varios af1os que estoy detre1s de encontrar a alguien que me ensef1e, pero como el otro deda dijo Reme que su tedo podreda ensef1arnos, habre1 que hacer un trato con e9l y que nos de9 unas clases re1pidas para aprender tambie9n a tiempo de la actividad. Aunque si encontre1is que nos ensef1e alguien de Agost, tambie9n estupendo. Ased, la poblacif3n se implica tambie9n en este proyecto bfno?Si no es ased, y no puedo hacer lo del erstpao, me ofrezco para alguna de las actividades siguientes: arome1ticas, ayudante de nuestro gef3logo particular, cere1mica, arcilla Creo que mis posibilidades de tiempo dan sf3lo para involucrarme en una de ellas.Un saludo.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: