Impulsem el TicketDay

Divendres que ve impulsem a ServeisWeb el I TicketDay, un repte que vam plantejar amb Xavier Serra des de la meva arribada a l’empresa, ara fa dos mesos. Serà la primera d’unes jornades matinals que voldran destacar projectes, empreses i ponents que destaquin pel seu valor afegit, siguin “agents de canvi” i que difonguin idees i conceptes que sigui motivador destacar-los (notícia a l’Aragirona). I mantenir l’esperit de compartir-los. Fer-los a la pròpia empresa, a Fornells de la Selva, suposa encara un repte més gran però estic convençut que amb els ponents que hem anat tancant per als propers mesos seran prou engrescadors perquè tinguem assistents a la sala d’actes i, a més, tingui projecció a la xarxa a través del canal a Twitter @ticket_day i el hashtag #TicketDay. Ho intentarem. Aquest és l’objectiu, així com també que els professionals que vingueu volgueu treure’n el màxim profit de la vostra assistència amb la interacció amb convidats i ponents.

A més, estic convençut que el TicketDay tindrà més extensions ben aviat fora de la pròpia empresa i farem jornades en altres ciutats. El mateix intent i la mateixa convicció: en temps de crisi buscar dosis d’esperança, en temps d’aprenentatge constant a causa de la nova Revolució Digital.

Així és que comencem divendres que ve amb quatre projectes que marquen la nostra filosofia de jornada:

Mainada. Una empresa de Lleida dedicada a l’infant que ha apostat pel comerç electrònic i ha estat premiada per Google Espanya.

Sixtemia. Una jove empresa de Banyoles que destaca per haver realitzat les aplicacions de companyies de primer nivell estatal.

Marcelinus. Una empresa d’Olot que intenta donar continuïtat al món tèxit de la localitat i promoure una marca de qualitat que té l’esperit dels famosos “Marcelinos”.

I el tast que ens proposa Jordi Àvila és el de Giroska amb les Catedralícies, un projecte nou que dimensiona la ciutat de Girona a través de les galetes. L’encarregat de fer el post-relat serà Eduard Muntaner. per qui tinc una predilecció especial.

Música | Linger # The Cranberries

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?