Imaginant el futur

by Eduard Batlle Rispau on 13 Febrer 2012

Vídeo de Microsoft que intenta plasmar el futur tecnològic que ens espera i quin ús en farem en la nostra vida professional i personal. Un món digital tàctil, interactiu i que condicionarà el nostre dia a dia. La connexió interactiva en 3D és imparable i els canvis que provocarà també ho són. De tot tipus, professionals, comercials i socials. Usuaris actius i connectats. L’aprenentatge serà constant en una societat líquida condemnada a connectar cada vegada més els usuaris, les empreses i les entitats. Ser por al canvi -el pessimisme no ens permetrà obrir les portes del futur-, tinc la sensació de tenir la màxima predisposició a la transformació d’aquesta III Revolució Digital; aquesta evolució no deixa d’inquietar-me i despertar-me la màxima curiositat. Temps líquids on vull imaginar oportunitats i reptes d’esperança. Aprendre, transformar-se, reinventar-se…

Música | 20 Years # The Civil Wars 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: