Carta a un President

by Eduard Batlle Rispau on 30 juliol 2014

Benvolgut President,

Dir-li que aquest final d’obra política m’ha entristit i decebut. SorprèsRalph Lauren Womens    i sacsejat. La seva figura era massa cabdal per aquest desenllaç. Immerescut final per  a vostè i els seus fidels, familiars, nosaltres i el país. Ara ja és tard. Però ha de saber que només m’ha deixat tocat i no enfonsat. No m’ho puc permetre. Els qui hem tingut la sort de coneixe’l i compatir moments amb vostè hem après a voler fer país. A sentir el patriotisme. Això és el que queda. I això és el que volem i necessitem, governi qui governi.

Estem en un moment de la nostra història, de la nostra política, que estem obligats a generar un nou canvi de paradigma i necessitem nous referents. Potser aquests nous pals de paller encara han de néixer; el peix al cove fa massa temps que no té sentit, a més, l’acaba d’enterrar. El segle XXI avança massa ràpid com per ara flagelar-nos més del compte, però tampoc les futures generacions poden créixer amb aquest statuo quo de desànim. Idees, valors i actitud, recorda?

No cal fer sang -és una breu carta de sentiments- ja que el país està com està. I vostè era Cheap Ralph Lauren Polo   una ànima. Dir-li que, fins i tot, el puc arribar a entendre en part: Quin català amb amplitud de mires es podia sentir recomfortat amb aquest panorama espanyol de fa dècades? I amb aquest sistema econòmic algú que el coneix a fons? I què no faria un pare pels seus fills?

Vostè ara ja no hi és. I marxa despullat però amb el llegat, amb l’obra feta però sense l’ànima. No hi ha recompensa. Però els deixebles Pujol sí que són el que ara preocupen perquè tot plegat no s’ecampi encara més. Massa soroll de sabres de fons i no és saludable ni higiènic. Els seus fills són els qui encarnen precisament el “testament” i veure’m què passa a partir d’ara. No ens mereixem tocar encara més fons. Autocondemna, sacrifici, pena, tristor… però amb esperança. La de sempre i ara, a més, amb la necessitat d’esperar noves generacions. És inevitable i ho sap.

Gràcies President i que la seva ànima pugui descansar. S’ho ha guanyat i li hem de reconèixer i agrair.

Música | Too close to heaven # The Waterboys 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Robert desembre 12, 2015 a les 21:40 pm

Hello Law abidding Americans..Advice? Buy your guns from iniiuddvals so they are not registered,stock up on ammo,get out of debt,learn to hunt and fish,move to the country and grow a garden..Read your Bibles KJV and learn to defend your loved ones from these,liberal socialist-communist-marxist-muslim one worlders,if NObama gets another term we will be fighting for our freedom to worship and vote as you please..These communist are hell bent on destroying this country,either fight for your freedoms or be jailed for your beliefs..Remember the Alamo.Ben from Texas

Leave a Comment

Previous post:

Next post: