#FiresGirona: Cinc edicions d’un concurs pioner

by Eduard Batlle Rispau on 22 novembre 2014

Completada ja la Cinquena edició del Concurs Fires de Girona a Twitter i Facebook ha estat una satifacció arribar a més de 10.000 fotografies durant aquests anys amb una etiqueta ja consolidada: #FiresGirona. Una edició més que ens il·lusiona per la gran quantitat d’imatges rebudes i la seva qualitat global, que cada any millora. I gràcies al jurat i als patrocinadors, que ens donen suport en cada edició.

No hem pogut superar els brillants registres de l’any passat però més val no entrar en detalls. Només els oportunistes viuen de les imitacions i no tenen la classe de posar en valor la persona que un bon dia va decidir posar més llum a la vida digital de les Fires: Anna Codina. Gràcies Anna per fer-ho possible ja el 2009 i per compartir-ho amb Catalunya Valley, la nostra consultora. Quedi constància el valor, les idees, la visió i també en evidència els qui, fins i tot parlen de sis edicions d’un concurs a Instagram, quan fa sis anys aquest canal social ni existia. Que aprenguin a imitar bé!

A “la” César el que és de “la” César. Gràcies Anna per la visió!

Música | People help the people # Birdy

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Renzo desembre 12, 2015 a les 19:16 pm

on another note. Can we not just Impeach Obama. the only reoasn why the damn liberals voted for him in the first place was to bring our troops home, oh and by the way there not going home, he lied like a good car salesman does, hes sending them next door to afghanastan. my dad did one tour in guantanamo bay which he is shutting down, my dad told me every single on of those animals is guilty he say them everyday for a year and half. then he went to iraq a year and half ago, now there sending him to afgan. hes a gun cheif on a howitzer, you dont need that unless your starting a war. hes taking away my dad, hes taking a good chunk of my check to pay the illegals welfare and healthcar, please dont let him take our guns too. if we dont do something now its gunna be a long next 3 years. We will stand up for our bill of rights, even if it comes to civil war, america needs to stand up now before its too late because not one american wants it to come down to that, but i know for a fact many others share my views and we are NOT afraid to fight and we will NOT back down

Leave a Comment

Previous post:

Next post: