La dimensió Apple i el seu esperit

by Eduard Batlle Rispau on 29 novembre 2014

Apple-GeniusBar

Visita a la botiga Apple Store de Passeig de Gràcia. Hora reservada a través del seu portal per una consulta a l’iPhone. Genius Bar, 14h10. Control digital, puntualitat màxima, atenció cordial i qüestió tècnica resolta en pocs minuts. Chapeau! És la seva mentalitat el que més m’agrada -com altres gegants nord-amercians de voler-se superar sempre), especialment, pel concepte innovador que sempre vol aportar la companyia de Cupertino als seus clients. És lògic que tingui fidels incondicionals pel seu esperit de canvi, de tenir objectes desitjats i de ser diferent a la resta de competidors. Agrada o no agrada, però el que aporta en aquesta nova era de consum digital suposa un abans i un després. Desig, sentir-se especial i pensar diferent. I amb els seus temples comercials trenca motlles i per això és un no parar en tots els stores que té escampats pel món.

Música | Hills to climb # Tim Myers

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: