Candy Crush Celia. I la dignitat?

by Eduard Batlle Rispau on 1 Març 2015

Tant invocar el paradigma d’excel·lència dels païssos nòrdics que ja no té sentit tenir tan bon exemple. Un miraal i referència per a què? Perquè existeix una raó de ser sobre el paradigma actual que sembla inesborrable i necessitem una o més generacions. Així és que tan sols na proclama per evidenciar que en aquest considerat estat hem permès que la política s’hagi construït en els pilars de la banca i no en la base de la moral de l’Educació, la Justícia i la Sanitat.

Durant la visió de Rajoy sobre la tan important Llei de Dependència en el Debat de l’Estat de la Nació, un càrrec rellevant com el Celia Villalobos -vicepresidenta primera del Congrés- jugava al Candy Crush Saga amb la seva tablet. Imperdonable. Injustificable. Només de pensar en les persones que ho necessiten i pateixen la manca tan vital d’ajudes -ells i els seus familiars- que, per dignitat, hauria de dimitir.

Música | Thinking Out Loud # Ed Sheeran

 

{ 1 comment… read it below or add one }

Muhammad Desembre 12, 2015 a les 22:31 pm

After reading all of these relpeis, I am saddened that there are not more against this idiot Bloomberg and his ilk. We, the PEOPLE MUST stand up for our rights. You get my guns when you pry them from my cold dead fingers! What makes me really sad is hoqw many I will take down before they get my guns.GOD gave us freedom and nobody is taking mine away without a fight!!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: