MWC i BCN, referents mundials

by Eduard Batlle Rispau on 10 març 2015

Ja s’ha acabat l’edició del Mobile World Congress: la marca Barcelona s’ha tornat a convertir en una referència mundial. Per a BCN és un gran salt tenir aquesta fira a la ciutat i el concepte de modernitat i innovació que li aporta. Prop de 100.000 visitants (nou rècord), 450 milions per a l’economia local i progressant. Unes xifres que demostren la rellevància de la potència de la fira. Així és que… empreses, empresaris, directius, treballadors i turistes… gràcies i benvinguts!

Pensant en el futur a curt termini, Barcelona és telefonia però no podem oblidar l’amenaça d’altres edicions anteriors sobre si la fira tindrà altres ciutats com a seu. Munic, Londres, París… però ara per ara l’èxit de les últimes edicions, sense oblidar l’atractiu del clima, fan que Barcelona aculli aquesta fira de referència mundial. Tenim un gran atractiu de negoci i modernitat que hem de mimar i no podem perdre. I al mateix temps ser conscients que tot el procés polític ens posa a prova i no ens ha d’impedir continuar creixent. Tenim dues grans marques: MWC i BCN juntes. Potser la segona, fins i tot, molt més important al món que la marca Catalunya.

Música | Where the heart is # Haevn

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Daniel desembre 12, 2015 a les 18:44 pm

Hola compaf1eros!En primer lugar muachs gracias por vuestro trabajo, me sabe fatal no poder aportar me1s. Por lo que he podido leer, en el die1logo se refleja toda la parte te9cnica del esparto, su importancia y sus usos, ademe1s de interactuar con el pfablico que es lo que nos faltaba. Maf1ana lo mirare9 todo con atencif3n, pero sinceramente esta muy completo, aunque tambie9n quitareda pedidos y simplemente en algfan momento nombrareda la cantidad de materiales que se hacedan antaf1o, veo muy interesante tambie9n escenificar la forma de arrancarlo, que deceds?Lo que no tengo muy claro, es si el die1logo lo inicia la agricultora (Susana) o Concha, y si la ficha la colocamos aqued tambie9n.Maf1ana os comento mas cositas, un gran abrazo para todos y otra vez daros mil gracias.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: