La millor resposta, la pau

by Eduard Batlle Rispau on 27 agost 2017

Lamillorrespostalapau

Podia haver estat una gran reivindicació per la pau, el respecte i el record. Però no. La manifestació a Barcelona, amb mig milió de persones, havia de ser una concentració a favor del clam “No tenim por” i la reivindicació per la pau. I la imatge global d’unitat ha quedat trencada per la politització de la manifestació. No tocava (costa trobar una imatge sense banderes). No era el moment ni el lloc. Ja hi ha altres estadis i a diari per practicar-la. Una llàstima, en tots els sentits, que no existís una amplitud de mires. Un atemptat d’aquesta magnitud al cor de Barcelona i a escala global calia només un crit al vent: “No tenim por”. Pau, respecte i convivència.

#LaMillorRespostaLaPau

Música |Njosnavelin# Sigur Ros

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: