Almudena Ariza des del Paquistan

 

M’agraden les cròniques que envia la periodista Almudena Ariza (bloc) des del Paquistan. La setmana passada, en la tornada a la feina, pendent en ocasions del canal 24h de TVE, seguia de tant en tant les notícies que arribaven des del Paquistan degut a la castròfica situació que es troba per les inundacions. Són les pitjors inundacions dels últims vuitanta anys en el territori han causat des de juliol la mort d’almenys 1.600 persones i han afectat prop de 20 milions de persones de totes les províncies i regions del país asiàtic. I el relat del corresponsal que fa arribar Almudena Ariza (amb una dilatada trajectòria), amb el suport del càmera Miguel Torán,  té un valor periodístic destacable. I no és fàcil, tal com ja va fer a Haití. I, sobretot, intenta transmetre la inquietud de la reportera, el dolor de la regió i el patiment que veu, tot i el distanciament professional. Entre l’allau de corresponsals i les notícies durant les 24 hores, les seves cròniques són les més lloables.

Música / Naive # The Kooks

PD: Sensacions de la Costa Brava al bloc d’Esquire en versió castellana: Els Pescadors i Cal Sagristà.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?