IBM visiona el 2015

IBM Xile ha consultat a la comunitat científica sobre com serà el món que ens envolta el 2015 i amb la rellevància que tindran les noves tecnologies, especialment, en les grans ciutats. En el vídeo, presenten les innovacions més significatives. Més sensors urbans, més imatges en 3D, més connexions globals, més interaccions, més recopilació de dades científiques, més comunitats 2.0, investigacions més socials, més informació viària per descongestionar, major control mediambiental, més reciclatge tecnològic i bateries de mòbils que arribaran als cinc dies… i dades i més dades amb el repte de salvar més vides i fer un planeta més sostenible. Més controls i més recerca per ser més eficients.

Per tant, tendim cap a una societat que innovarà en cinc grans temàtiques:

  • Millorarà la informació individual viària
  • El mòbil serà la nova targeta bancària
  • Es potenciarà l’ecologisme a les llars de manera automàtica i digital
  • Els metges tindran millors màquines per diagnosticar i preveure les malalties, sobretot, en 3D
  • Tindrem una informació alimentària personalitzada gràcies a un control digital

Música / Red Balloon # Katie Melua

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?