David Pujol a NITS

Motivador i engrescador. Aquesta seria la valoració del darrer NITS amb David Pujol com a convidat.  Pujol, guionista i realitzador de cine i documental, va relatar el seu treball a elBulli i va aportar-ho moltes dosis de passió per definir aquesta “aventura extraordinària” en el considerat millor restaurant del món i les filmacions d’hores i hores amb el geni Ferran Adrià. Amb passió, Pujol va explicar què vol transmetre amb els seus treballs i com intenta trobar la “identitat com a cineasta”. Estic d’acord amb l’afirmació que la Terra és un plató i que elBulli era un decorat ideal per explicar “elBulli: Historia de un sueño“. Té treballs de restauradors bascos que em fascinen. Són relats inspiracionals!

 A títol personal del cineasta barceloní, “La biblia negra” admet que no és una bona pel·lícula i no se’n sent orgullós del seu treball perquè “és buïda de contingut”. Ara, és a punt de presentar “Morir en 3 actes“, que s’estrenarà el 6 de desembre a TV3, i també ja està a punt de veure’s a Canal + “Documenting documenta“. Obres que intentaran relatar la seva passió pel cinema i que l’espectadors vegin que han “de ser treballs rodons”. Sort David i que el públic valori el que has intentat transmetre: “que siguin peces que surten de les vísceres”.

Música | An Argument With Myself # Jens Lekman

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?