Ens deixes el llegat Tito

Tito,

Fins i tot el teu injust adéu ha tingut la teva personalitat: silenci, classe i discreció. Has marxat ràpid i fidel al teu lema de l’estat de Whatsapp: “Seny, pit i collons”. Els primers records comencen a Vilatenim, amb la UE Figueres, i acaben al Barça. De jugador a entrenedor. Molts anys de futbol, amb coincidències esporàdiques, però que sempre m’han fet pensar que més enllà de tot el soroll mediàtic del món del futbol hi ha l’elegància ordenada i silenciada, sense estridències, ni sons sense to. El teu adéu ens marca i molt, a la generació del 68, la nostra, que perd un dels seus referents més actius. Prò que ens obliga a pensar que la teva metòdica lluita ens ha de fer pensar que cal seguir i combatre fermament tot allò que ens proposem amb una manera de fer, un estil, una classe, una convicció, un caràter. És per tot això Tito, que moltes gràcies pel camí, felicitats per tot el que deixes al futbol i sort en el teu destí.

El condol a la família i, especialment, al teu germà Josep.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?