Jordi Roca: visió, ànima i atreviment

Ha estat un divertimento apropar-nos a Jordi Roca per al nostre canal d’entrevistes de La Factoria (SWF a YouTube i Vimeo). Un petit gran geni enamorat de la seva professió, postrer, i la seva ànima, el Rocambolesc, i la seva dona, l’Alejandra. M’ha fet sentir afortunat, sense saber-ho. És admirable el que ha aconseguit aquesta família pel nostre territori amb el Celler (com els hi agrairà la nostra història). I m’agrada el que representa la gelateria, el seu atreviment, innovació, ganes d’aprendre, frescor, idees en moviment i pensar en una marca que molt fàcilment pot ser global amb el target “Rocambolescos”. I el seu relat, a més, té enamorament. Què més podíem demanar per fer un vídeorelat com aquest! El resultat desitjo que reculli l’ànima del petits del Roca, la seva visió i la nostra seducció pel personatge. Té química. Té genialitat.

Música # Tears dry on their own | Amy Whinehouse

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?