Girona, City of Talent

Ja només queda una setmana! Des de La Factoria de ServeisWeb hem organitzat les I Jornades Girona City of Talent (juntament amb l’Ajuntament de Girona), amb l’objectiu de crear un esdeveniment de referència i que ens serveixi per promoure l’ús de les noves tecnologies, les idees, la innovació i el coneixement. Amb el vincle del talent i alhora el reconeixement als -i les- ponents que, tant de Girona com vinguts de fora, ens permetran aprendre, contrastar i aprofundir en valors del territori que són una referència. Té l’esperit del TED, que Girona en va ser pionera amb el TEDxGirona. I seran representats aquells sectors que són el nostre ADN i ens permeten destacar: com la gastronomia, la cultura, el turisme, la Costa Brava, el disseny, la creativitat…

Una aposta de tres dies per potenciar diferents formats, el dijous 29 seran sessions, el divendres 30 ponències i el dissabte 31 càpsules, amb un apartat especial: els dos premis especials que s’entregaran el dijous a la nit per prestigar dues trajectòries. El guardó dissenyat per Andreu Carulla distingirà una vida dedicada al coneixement i l’altra a la gastronomia. Molt merescuts! Una mostra més de l’esperit de La Factoria i amb repte de consolidar aquesta primera edició i pensar que Girona pot tenir un acte anual de referència que, amb modèstia però amb ambició, vulgui créixer i apostar per la nova era del coneixement i les societat connectades.

Moltes gràcies a tots els qui ens heu donat suport i us heu implicat amb el nou projecte (ara, quan més calia)!

Música | Brother # Mighty Oaks

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?