La persecució del talent

Ha estat una satisfacció organitzar les I Jornades Girona City of Talent. El nostre equip, La Factoria de ServeisWeb, se sent orgullós del repte aconseguit i per haver complert els objectius que ens vam proposar des de fa mesos. Moltes hores de dedicació per complir els reptes que des del primer dia ens vam proposar amb l’Ajuntament de Girona i amb ganes de millorar: compartir idees, coneixement, reptes… Més de 30 ponents i 300 assistents per demostrar el moment de canvi en el que vivim. Personalment, m’atreveixo a dir que els dos guardonats en la primera edició, Juli Soler i Gabriel Ferraté, representen el que volíem evidenciar.

Ara ja, pensem en la segona edició! I el repte d’anar fent realitat Be Talent. Ens il·lusiona afrontar nous reptes!

Música | A Sky Full Of Stars # Coldplay

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?