Fòrum i Girona, referents de la cuina

El Fòrum Gastronòmic ens ha tornat a demostrar una vegada més el poder de la nostra cuina. Tres dies a Girona per posar en valor estil de cuines, el valor de cuiners creatius i el combinat d’empreses del sector, amb ponències i tallers. I és que a Girona tenim una gastronomia de referència universal. Sempre es trobarà a faltar el geni Ferran Adrià, però per sort, tenim els tres germans Roca i nous valors que apunten molt alt. És per això que el Fòrum posiciona el territori, la seva cuina i al mateix temps el negoci de la restauració lligada al turisme.

Un gran combinat exposat durant tres dies per gaudir i deixar-se dur per les sensacions i el plaer dels tastets. La nostra cuina és un gran motor econòmic així és que gaudim-la i cuidem-la per fer-la brillar encara més en aquests temps globals. Tal com fan els germans Roca, que viatgen arreu del món per aprendre, gaudir i compartir i després traslladar les idees al seu idolatrat celler. Una de les coses més sorprenents d’aquest màgic espai és la delicadesa i el respecte que mostren els manipuladors d’aliments vers ells. Un culte constant cap a la selecció, l’elaboració i la presentació…. fent de cada aliment, de cada producte una peça única.

Tot plegat, una barreja on artesans, professionals, genis, aliments, plats, olors, sabors, tendències… tenen la mateixa fita, seduir els paladars i encomanar la visió de plaer i admiració cap al món de la gastronomia i una cuina moderna i innovadora.

Música | Flagship # Jason Isbell

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?