Viatge als 30 anys de la cuina dels germans Roca

L’exposició al Palau Robert De la terra a la lluna commemora els 30 anys del Celler de Can Roca. I ho fa de manera audiovisual, interactiva, adaptada als nous temps comunicatius. És la història del millor restaurant que tenim i alhora un viatge a l’essència i el tarannà d’una família forjada en un dels barris més humils de Girona i que ha agafat el relleu d’el Bulli.

Els germans Roca exemplifiquen el moment de la nostra cuina; perquè la gastronomia catalana és una referència al món i que serveix de punta de llança per posar en valor la creativitat, la innovació, l’emprenedoria, el talent i l’ambició. De fet, com fan altres restaurants i cuiners a altres estadis.

L’exposició és una experiència única, una lloança a la nostra cuina i cuiners, i que mereix una visita per entendre com la cuina ha transformat i estès la mentalitat de Catalunya, ha transformat la nostra economia i ens ha catapultat al top one a nivell mundial. Com si del Barça, Gaudí o Dalí es tractés.

Música | Because I Got High # Afroman

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?