Deu anys de la gran revolució mòbil

Es compleixen 10 anys de l’iPhone, deu anys de la gran revolució que va originar la telefonia mòbil gràcies a un geni com Steve Jobs. L’iPhone, al  1997, va transformar l’essència dels mòbils i la seva sortida va suposar un salt en el temps. Una nova filosofia que va obligar a la competència  a reinventar-se i canviar les seves estratègies per no veure’s desbordats per Apple. La companyia de Cupertino va convertir en mòbil en una base de dades, en un petit ordinador portàtil per als usuaris. Tàctic, pràctic, visual i amb un dissenyy innovador i seductor. Va ser ràpidament l’objecte de desig dels fidels de la poma i l’inici de la nova era de la societat mòbil, connectada i addicta a les xarxes socials.

Música | Give it all back  #Noah and the whale

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?