Entre la història i la submissió

Dinar col·loqui amb Marta Madrenas, alcaldessa de Girona,  al Restaurant Divinum. Moment per recuperar el vells temps dels sopars tertúlies, les millors converses i els records dels ponents. Tenir Marta Madrenas durant unes hores és una bona oportunitat per repassar la política actual des de dins, Un moment delicat, tens, històric i al mateix temps  d’extrems ideològics. Diàleg apassionat i visions compartides davant l’escenari actual d’incertesa políticament, socialment i empresarialment. L’alcadessa es manifesta amb valentia, com ha fet darrerament, davant un escenari que sembla no tenir terme mig: o 155 o República. La passió, la fe i la rauxa a prova contra el victimisme, la frustració i el pessimisme.

I amb l’agreujant de polítics empressonats i a l’exili que encara debilita més el poder de Catalunya davant el domini per terra, mar i aire de l’Estat. I en l’imaginari catalanista, veient com el països europeus giren l’esquena i els poder fàctics eviten prendre partit. Desunits internament per la “mort” de Junts pel Sí i ignorats externament per la UE.

Són temps de la política de la inmedietesa en plena època de consum digital i missatges líquids. Com si es tracté del concepte fast food en l’alimentació ni el millor guió d’una sèrie de Netflix seria  capaç d’imaginar el que ha passat a Catalunya en aquests darrers mesos. Des de l’1 d’Octubre la societat independentista no oblida la repressió i sobreviu proclamant la República, anhelant la independència () i assimilant l’auge de la dreta espanyolista encarnada en Arrimada i Ciudadanos.

Música | Attention # Charlie Puth 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?