Viatge al Segle d’Or de la pintura holandesa

Admirable l’exposició que el CaixForum Girona ha dedicat a la pintura flamenca a través de les obres del Museu de Ginebra i que evoquen els inicis de la burguesia als Països Baixos de l’epoca. Una selecció de quadres de prestigi i i que ens traslladen en el temps, al segles XVI i XVII. Esplendor, comerç, tallers, bellesa, colors, fustes, teles, paisatges, retrats, al·legories, bodegons… pintura flamenca en majúscules en la seva època daurada i amb artistes com Cornelisz van Haarlem, Pieter Brueghel el Jove, Jan Brueghel el vell, Philipp Wouwermann, Nicolaes Maes, Jan Josefsz van Goyen, David Teniers o Jan Weenix. Per sort, quadres restaurats de fa uns 10 anys i que encara és més fascinant contemplar-los en la distància curta.

Música | Shine # Lolo

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?