30 anys del Visa pour l’Image

El Visa pour l’Image és sempre una finestra gràfica oberta al món. Un festival que cada vegada més s’ha convertit en un punt de referència per al fotoperiodisme a Europa. I més en l’any del seu 30è aniversari (ja li toca també a Perpinyà ser un punt vital dins la grandeur de la France). Sempre commou la ment, remou l’estómac i és un aparador de les injustícies del món, especialment, en els països més desafavorits. I sembla que després d’anys de Visa, els drames del nostre planeta mai s’acabaran. Per això, malgrat el gran mèrit dels fotògrafs seleccionats, la sensació final és d’impotència.

El Visa ens mostra la porta del darrera d’aquest món global, bèl·lic, i ple de desigualtats. Hi ha imatges tan belles que t’emocionen però amb la seva crueltat de fons. És quan et converteixes en un espectador, visitant, de crueltats i injustícies. L’essència humana en una mostra urbana d’uns mons que no voldries que existissin malgrat el gran mèrit dels fotoperiodistes i el valor del Visa.

Moltes felicitats Visa pels 30 anys i llarga vida!

Música | By your side # Sade

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?