M’agrada el Mercat Medieval de Vic

M’agrada cada any l’experiència de visitar el Mercat Medieval de Vic. Com una tradició. Ja sé que hi ha molta gent, però trobo que és una experiència agradable i la capital de l’Osona ho posa fàcil. La ciutat és còmode, comfortable i té el seu encant medieval. Parades, actuacions, degustacions i els negocis de sempre preparats per a l’ocasió, amb la Plaça Major com a centre neuràlgic. Mentre faci sol, l’estada és agradable però a partir del capvespre la sensació ja no és la mateixa, especialment, per als qui no hi estem acostumats. I gairebé com és de costum, de bon matí et rep la boira que planeja damunt la Plana. Un mercat que suposa una experiència per gaudir de l’arribada del Nadal, dels productes de la Terra i d’una de les ciutats amb més història eclesiàstica que tenim i que li aporta una aura especial.

Música | I’ll stand by you # The Pretenders

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?